Σάββατο 22 Φεβρουαρίου 2020

Προτάσεις για αρκετούς για το αυριανό καρναβάλι.


Αύριο θα πραγματοποιηθεί το Καρναβάλι της πόλης μας με την συμμετοχή ελπίζουμε εκατοντάδων καρναβαλιστών από σχολεία, πολιτιστικούς συλλόγους, και πολιτών.

Αν ακόμη δεν έχεις σκεφτεί τι θα ντυθείς σου έχω μερικές προτάσεις.

Ωχαδερφιστής: Μπορείς να έχεις μαζί σου σακούλες με σκουπίδια που θα τα αφήνεις όπου βρεις, ή να συμμετέχεις στην παρέλαση με το αυτοκίνητο σου και αν βαρεθείς το αφήνεις όπου γουστάρεις, παρεμποδίζοντας τους υπόλοιπους καρναβαλιστές να συνεχίσουν την παρέλαση.

Εξουσιοκαρεκλοκαθιστής:  Θα βγάζεις λόγους, θα προτείνεις λύσεις, θα χλευάζεις τους πολιτικούς σου αντιπάλους  ενώ μία καρέκλα θα είναι δεμένη πάνω σου έτσι ώστε ποτέ να  μην την αφήσεις αφού απώτερος σκοπός σου ήταν και είναι το βόλεμα και η θέση.

Οσφυοκάμπτης: Εδώ χρειάζονται δύο. Ο ένας θα κάνει τον ''σπουδαίο'' ενώ ο άλλος με λίγο γυρτή την πλάτη του θα κουνάει συνέχεια το κεφάλι του συμφωνώντας σε ότι ο ''σπουδαίος'' λέει.

Σπουδάρχης: Εδώ φοράς την καλή σου μάσκα ''πρόσωπο'' και απλά περπατάς κορδωτός αλλά με ένα σαρδόνιο χαμόγελο προς όλους, αφού  το μόνο που θέλεις είναι να αποκτήσεις αξίωμα με κάθε τρόπο. 

Άντε και καλές Αποκριές αν και όλες οι μέρες σου μπορεί να είναι Αποκριές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου