Τρίτη 4 Φεβρουαρίου 2020

Ελπίζουμε να φτιαχτεί η οροφή του γυμναστηρίου στο 4ο Δημοτικό.


Διαβάζουμε σε Ανακοίνωση του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων του 4ου Δημοτικού Σχολείου Ηλιούπολης  (εδώ):

''Την Κυριακή 26/1 πραγματοποιήθηκε Γενική Συνέλευση στην οποία αποφασίστηκαν τα ακόλουθα:

....... 

Β. Να περιμένουμε μια εβδομάδα καθώς έχουμε αποσπάσει υπόσχεση για επίσκεψη των αρμόδιων τη Δευτέρα 3/2 και, σε περίπτωση που οι απαντήσεις δεν κριθούν ικανοποιητικές, να προταθεί στον Δήμο η επισκευή της οροφής του γυμναστηρίου από τον σύλλογο γονέων, κάτι που βέβαια θα πρέπει να πάρει και την ανάλογη δημοσιότητα καθώς, ο σύλλογος θα αναλάβει ευθύνες που δεν του αντιστοιχούν.''

........

Επίσης με γνωστοποίηση του Συλλόγου και του Γραφείου Δημάρχου μάθαμε ότι το σχολείο παρέμεινε κλειστό την Δευτέρα 03.02.2020 λόγω αύξησης των κρουσμάτων της γρίπης (μόνο αυτό το σχολείο) (εδώ), ενώ βγήκε και νέα ανακοίνωση ότι το σχολείο θα λειτουργήσει κανονικά την Τρίτη 04.02.2020 (εδώ).

Ελπίζουμε λοιπόν σε ένα άδειο σχολείο την Δευτέρα 03.02.2020 να έγιναν οι συναντήσεις για τις επισκευές που χρειάζονται...

Αναμένουμε σίγουρα νέα ανακοίνωση από τον Σύλλογο.

1 σχόλιο:

  1. ΣΤΙΣ 30 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ ΒΓΗΚΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟ......

    Πέμπτη, 30 Ιανουαρίου 2020
    Ψήφισμα υποστήριξης προς τον Σύλλογο διδασκόντων.


    ΨΗΦΙΣΜΑ


    Ο σύλλογος γονέων και κηδεμόνων καταδικάζει με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο την επίθεση που δέχτηκε ο σύλλογος διδασκόντων του σχολείου με αφορμή το θέμα του Λαϊκού Φροντιστηρίου. Προκαλεί κατάπληξη η σύνδεση με σκοτεινές εποχές της ιστορίας μας και φασίζουσες πρακτικές στα σχολεία του παρελθόντος, ειδικά επειδή αφορά εκπαιδευτικούς που καθημερινά αποδεικνύουν την παιδαγωγική τους επάρκεια και την κοινωνική τους ευαισθησία και υπερασπίζονται το αγαθό της παιδείας για όλα τα παιδιά.

    Το εμπρηστικό ύφος δυναμιτίζει το κλίμα συνεργασίας που πρέπει να υπάρχει μεταξύ όλων των εμπλεκόμενων με την εκπαίδευση στην πόλη μας. Με τιμή και χαρά αποκαλούμε αυτούς τους εκπαιδευτικούς "δασκάλους" και θεωρούμε τα δημοσιεύματα άδικα και εξοργιστικά.


    ΑπάντησηΔιαγραφή