Σάββατο 1 Φεβρουαρίου 2020

Ποιος θα πάρει το δαχτυλίδι;



''Κυκλοφορεί'' στην πόλη μας η φήμη ότι το ερχόμενο Σάββατο διεργασίες θα γίνουν για το δαχτυλίδι του επικεφαλής της παράταξης ''Πρώτα η ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ''

Οι διεκδικητές τρεις. Ο ένας είναι αουτσάιντερ. Μέσα στους τρεις υπάρχει και μία γυναίκα.

'Ιδωμεν τι θα γίνει στην Παράταξη τώρα, μετά την ανεξαρτητοποίηση της Κυρίας Σκλαβενίτη και τον ορισμό του κ. Γιαννόπουλου σαν εντεταλμένου συμβούλου του Δημάρχου.

Λέτε να έχουμε και άλλες αποχωρήσεις; 

Να θυμίσουμε  τέλος, ότι την Κυριακή 16.02.2020 η Παράταξη κόβει την πίτα της.


1 σχόλιο:

  1. ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΑΚΤΥΛΙΔΙ ΤΟ ΗΘΕΛΕ ΠΡΙΝ 2 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ Ο ΝΥΝ ΔΗΜΑΡΧΟΣ. ΑΝ Ο ΒΑΣΙΛΗΣ ΒΑΛΑΣΟΠΟΥΛΟΣ ΤΟΥ ΤΟ ΕΙΧΕ ΔΩΣΕΙ , ΣΗΜΕΡΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΘΑ ΗΤΑΝ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ.ΔΕΝ ΤΟΥ ΤΟ ΕΔΩΣΕ ΚΑΙ ΑΠΟΧΩΡΗΣΑΝ 4.

    ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΔΑΚΤΥΛΙΔΙ ΤΟ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΤΡΕΙΣ ΚΑΙ ΠΡΙΝ ΚΑΝ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΝ ΟΙ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΕΚΛΟΓΗΣ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗ, ΕΙΧΑΜΕ ΜΙΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΗ ΚΑΙ ΕΝΑΝ ΑΛΛΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΕΚΤΟΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ.(ΟΥΤΩΣ Η ΑΛΛΩΣ ΕΠΙΣΚΕΠΤΙΚΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΣΠΑΝΙΕΣ ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ ΤΟΥ)

    Η ΚΥΡΙΑ , ΠΡΩΗΝ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΙΘΑΝΟΝ ΘΑ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΑΚΡΙΤΙΚΗ "ΣΤΗΡΙΞΗ" ΤΟΥ ΠΡΩΗΝ ΔΗΜΑΡΧΟΥ. ΟΙ ΚΥΡΙΟΙ ΕΧΟΥΝ ΗΔΗ ΔΕΙΞΕΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΠΙΔΙΩΞΕΙΣ ΤΟΥΣ , ΜΕ ΗΧΗΡΕΣ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ ΕΝΤΟΣ ΚΑΙ ΕΚΤΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ.

    ΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟ. ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΚΛΟΓΗ ΤΟΥ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗ , ΑΡΓΑ Ή ΓΡΗΓΟΡΑ ΘΑ ΥΠΑΡΞΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΙΣ.

    ΘΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΟΥΝ ΤΗΝ ΑΠΑΡΧΗ ΕΞΕΛΙΞΕΩΝ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΑΝΑΔΙΑΤΑΞΗ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΤΩΝ ΠΑΡΑΤΑΞΕΩΝ ΚΑΙ ΠΙΘΑΝΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΝΕΩΝ ΣΥΜΜΑΧΙΩΝ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή